Home
Activiteiten
Geschiedenis
Jubileumtotem
Fotoboek
Links
Contact
  
 
75 jaar VVKS Sint-Victor. Dit jubileum geeft niet alleen aanleiding tot tal van feestelijkheden. Neen, het vijfenzeventigjarig bestaan is ook een mooie gelegenheid om eens terug te blikken op het rijke verleden van onze groep.

Een extra uitgave van ons maandblad Totem zal vorm geven aan deze terugblik. Deze jubileumtotem pretendeert niet een historisch werk te zijn. Historische volledigheid wordt dan ook niet nagestreefd. Neen, deze jubileumtotem wil enkel een aangename mix bieden van “verhalen uit de oude doos”, grappige anekdotes, belangrijke feiten en opmerkelijke weetjes.

Begrippen als “Xebo”, “Master Duchêne”, “Drumband” en “Totem” zullen hierbij onze leidraad zijn. Er is immers bewust gekozen voor een thematische aanpak. Zo zal je alles over de welpen kunnen vinden bij de “Y van Yalahie”, terwijl de buitenlandse kampen behandeld worden bij de “I van Internationaal”.

We hopen dan ook dat het lezen van onze jubileumtotem voor jong en oud een echte ontdekkingstocht wordt door het boeiende verleden van VVKS Sint-Victor! Heb je nog niet ingetekend op de jubileumtotem, stuur een mailtje met je eigen gegevens naar info@75svhouzee.be en wij doen de rest!

Nu het boek officieel is uitgebracht en al vele mensen het boek hebben aangeschaft, kan het boek nog steeds in uw bezit geraken. Gelieve hiervoor een mailtje te sturen naar het eerder vernoemd mailadres.

SV Houzee!

Enkele persartikels die verschenen zijn en natuurlijk dank aan onze sponsors: